Ajankohtaiset tarjoukset, edut ja uutiset
  • Autokeskuksen Call Center palkittiin

    Palkintosijoille kahdessa sarjassa. Asiakkaat ovat valinneet Autokeskuksen vuoden 2014 kolmanneksi parhaaksi Contact Centeriksi ja toiseksi parhaaksi kehittyjäksi Asiakkaan Ääni -kilpailussa.
  • 13 automerkkiä - 7 toimipistettä

    Autokeskus myy ja huoltaa BMW, Nissan, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Peugeot, SKODA, MINI ja Ford-henkilöautoja, Nissan, Peugeot ja Fiat -tavara-autoja ja huoltaa Chrysler, Dodge ja Lancia -henkilöautoja sekä myös muita automerkkejä. Valikoimassa on myös yli 1000 vaihtoautoa.

Autokeskus Oy

on suomalaisen, maamme merkittävimpiin autoalan toimijoihin kuuluvan Aro-Yhtymän, omistama täyden palvelun autokauppaketju. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä (Konala ja Herttoniemi), Espoossa, Vantaalla (Airport), Hämeenlinnassa, Tampereella, Raisiossa ja Turussa.

Uusien henkilö- ja tavara-autojen valikoimiimme kuuluvat Nissan, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Abarth, Jeep, BMW, MINI, Peugeot, Ford ja ŠKODA. Näiden lisäksi Autokeskus on Lancian, Chryslerin ja Dodgen valtuutettu huolto.

Aloitimme Škodan jälleenmyynnin ja valtuutetun merkkihuollon pääkaupunkiseudulla Autokeskus Airportissa (Vantaalla kauppakeskus Jumbon vieressä) kesäkuussa 2014.

Uudet tuotteet, parhaat kauppapaikat ja uusimmat järjestelmät ovat vahvuuksiamme. Tärkein voimavaramme on osaava ja motivoitunut henkilöstömme.

Toimipisteemme sijaitsevat lähellä asiakasta, ja niihin on hyvät kulkuyhteydet. Toimipisteiden palveluita ovat mm. uusien ja käytettyjen autojen myynti, merkkihuollot omiin merkkeihin sekä perushuollot kaikkiin merkkeihin, vauriokorjaus kaikkiin automerkkeihin, kattava rengaspalvelu, varaosamyynti ja tarvikemyynti.

Osaava henkilökunta

  • Autokeskus on mukana Opetushallituksen, AKL:n ja SATL:n käynnistämässä autoalan pätevöitymiskoulutuksessa. Autokeskuksesta osallistujia on yli 80 henkilöä kaikista henkilöstöryhmistä. Koulutuksen avulla henkilöillä on mahdollisuus pätevöityä omassa ammatissaan ja edetä urallaan.
  • Jatkuvasti oppisopimuskoulutuksessa henkilöitä eri oppilaitoksista erilaisissa tehtävissä.
  • Jatkuvaa tuotekoulutusta, asiakaspalveluvalmennusta, teknistä koulutusta ja muita erityiskursseja esim. tietojärjestelmien käytöstä
  • Autokeskus on saanut AKL:n laatusertifikaatin toiminnastaan.


 

Autokeskus Oy lyhyesti

- Toiminta-alue: Pk-seutu, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Kanta-Häme
- Liikevaihto: 266 m€ (2012)
- Työntekijöitä: n. 490 (2012)
- Toimipisteitä: 7
- Omistaja: Aro-Yhtymä Oy (suomalainen perheyritys). Sisaryhtiö AutoFennica Oy on Fiatin, Alfa Romeon, Fiat Abarthin ja Jeepin maahantuoja.
- Automerkkiedustukset: Nissan, Fiat, Alfa Romeo, Fiat Abarth, Jeep, BMW, MINI, Peugeot ja Ford sekä merkkihuollot näiden lisäksi Chrysler, Dodge ja Lancia. Škoda-jälleenmyynti ja huolto 6/2014 alkaen.
- Muuta: Suomen suurin Nissan, Fiat, Alfa Romeo ja Jeep -jälleenmyyjä, myymme yli 14 000 autoa vuodessa (uudet ja käytetyt). Edustamiemme automerkkien autokanta myyntialueillamme yli 70 000 autoa