Salasanan palautus

Valikko

Avoimet työpaikat

Autokeskus Oy on suomalaisen Aro-Yhtymän omistama autokauppaketju. Autokeskuksen 8 autotaloa palvelevat suurimmilla markkina-alueilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Raisiossa ja Hämeenlinnassa. Lisäksi Turussa palvelee merkkihuoltoon ja monimerkkihuoltoon keskittynyt Multicenter.

Myymiimme ja huoltamiimme merkkeihin kuuluvat BMW, Ford, Nissan, Peugeot, ŠKODA, Alfa RomeoFIAT, Chrysler, Jeep, Dodge ja MINI. Lisäksi myymme kaikkien automerkkien vaihtoautoja yli 1000 tarkastetun auton valikoimastamme.

Alueellamme on liikenteessä yli 70 000 edustamiemme merkkien ajoneuvoa ja myymme vuosittain noin 14 000 autoa. Uudet tuotteet, parhaat kauppapaikat ja uusimmat järjestelmät ovat vahvuuksiamme. Tärkein voimavaramme on osaava ja motivoitunut henkilöstömme.

Alla tällä hetkellä avoimet työtehtävät. Säilytämme vastaanotettuja hakemuksia 6 kuukauden ajan.

Haemme erityisesti tällä hetkellä:

 •  

  BMW-mekaanikko, AIRPORT

  Haemme ammattitaitoista mekaanikkoa BMW korjaamon vahvistukseksi. Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemusta vähintäänkin muutaman vuoden ajalta. Samoin mm. englanninki…

  Työn kuvaus ja hakemus

Haemme jatkuvasti:

 • Avoin hakemus

  Autoalan ammattilainen

  Jatkuvasti uudistuvista automallistoistamme löytyy oikea vaihtoehto kaikkiin autotarpeisiin. Edustamiemme merkkien asiakaskanta on yksi maan suurimmista. Lisäksi menest…

  Työn kuvaus ja hakemus