Valikko

Avoimet työpaikat

Autokeskus Oy on suomalaisen Aro-Yhtymän omistama autokauppaketju. Autokeskuksen 8 autotaloa palvelevat suurimmilla markkina-alueilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Raisiossa ja Hämeenlinnassa. Lisäksi Turussa palvelee merkkihuoltoon ja monimerkkihuoltoon keskittynyt Multicenter.

Myymiimme ja huoltamiimme merkkeihin kuuluvat Nissan, Chrysler, Jeep, Dodge, BMW, MINI, FIAT, Lancia, Alfa Romeo, PeugeotFord ja ŠKODA. Lisäksi myymme kaikkien automerkkien vaihtoautoja yli 1000 tarkastetun auton valikoimastamme.

Aloitimme Škodan jälleenmyynnin ja valtuutetun merkkihuollon pääkaupunkiseudulla Autokeskus Airportissa (Vantaalla kauppakeskus Jumbon vieressä) kesäkuussa 2014.

Alueellamme on liikenteessä yli 70 000 edustamiemme merkkien ajoneuvoa ja myymme vuosittain noin 14 000 autoa. Uudet tuotteet, parhaat kauppapaikat ja uusimmat järjestelmät ovat vahvuuksiamme. Tärkein voimavaramme on osaava ja motivoitunut henkilöstömme.

Alla tällä hetkellä avoimet työtehtävät. Säilytämme vastaanotettuja hakemuksia 6 kuukauden ajan.

Haemme jatkuvasti:

  • Avoin hakemus

    Autoalan ammattilainen

    Jatkuvasti uudistuvista automallistoistamme löytyy oikea vaihtoehto kaikkiin autotarpeisiin. Edustamiemme merkkien asiakaskanta on yksi maan suurimmista. Lisäksi menest…

    Työn kuvaus ja hakemus