Salasanan palautus

OSTA VAIHTOAUTO - SAAT 100 € EDUN HUOLTOPALVELUIHIN!

Kun ostat Autokeskuksesta käytetyn auton, annamme sinulle kaupan päälle 100 euron arvoisen etusetelin huoltopalveluihin. Etusetelin voit käyttää ostamasi auton seuraavan määräaikaishuollon yhteydessä Autokeskuksessa huoltopalveluiden maksamiseen.

VALTUUTETTU MERKKIHUOLTO

Merkkihuollossamme autostasi huolehtivat valmistajan kouluttamat huippuammattilaiset, jotka omaavat pitkän merkkikokemuksen ja tuntevat parhaiten autosi rakenteen. Uusinta tekniikkaa olevat laitteemme sekä viimeisimmät ohjelmistopäivitykset mahdollistavat huollon ja korjausten suorittamisen tehtaan laatuvaatimusten mukaan.

Valmistajan valtuuttamana korjaamona meillä on suora yhteys tehtaan tietojärjestelmiin, siksi meillä on aina viimeisin tieto valmistajan julkaisemista turvallisuuskampanjoista.

Meiltä saat takuun käyttämillemme varaosille ja tekemällemme työlle!

Automerkkiin erikoistuneet, luotettavat, tehtaan ja maahantuojan kouluttamat mekaanikot!

MIKÄ ON MULTISERVICE?

MULTISERVICE -monimerkkihuoltomme huoltaa kaikki autot merkistä riippumatta. Koulutetut mekaanikot ja AKL:n laatuohjelman sertifioima toiminta takaa korkean osaamisen ja laadun. Taustalla on myös suuren suomalaisen autokauppaketjun osaaminen ja tuki sekä koulutusmahdollisuudet, mikä erottaa Autokeskuksen monimerkkihuollon muista alan toimijoista.
 
Huollamme auton valmistajien antamien huolto-ohjeiden mukaisesti. Näin valmistajan myöntämä takuu säilyy voimassa huoltomme jälkeen. Huoltoihin käytettävät varaosat ovat alkuperäistä laatua vastaavia osia. Käytössämme on lisäksi tietojärjestelmä, jonka kautta olemme ajantasalla kaikkien automerkkien tehtaiden määrittelemistä huolto-ohjelmista ja -tarpeesta.
 
Huollattamalla autosi meillä varmistat sen moitteettoman toiminnan. Määräajoin tehdyt huollot ennaltaehkäisevät tulevaisuudessa suuremmat korjauskustannukset.