Salasanan palautus

Valikko

Autokeskus tiedottaa: Puhelinliikenteessämme on ajoittaisia häiriöitä, eikä osa puheluista yhdisty. Vikaa korjataan parhaillaan. Pahoittelemme aiheutuvaa haittaa.

Varaa monimerkkihuolto, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja huollosta

Tällä lomakkeella saat varattua ykkös-/kausihuollon tai määräaikaishuollon Multiservice ja Multicenter Turku -pisteistämme autollesi, joka ei ole Autokeskuksen edustama automerkki.

Auton tiedot

Huollon tiedot

Huollon tyyppi

Yhteystiedot

Suoramarkkinointi

Autokeskuksen edustamat automerkit

Katso huollon varausnumerot tai varaa lomakkeella aika huoltoon valitsemalla automerkkisi:

Alfa Romeo, Fiat, Fiat Abarth, BMW, MINI, FORD, Nissan, Peugeot, Jeep, ŠKODA, Chrysler, Dodge

  Onko autossasi liikennekamera? Lue tiedote.

 

Mikä on ykkös-/kausihuolto?

Ykköshuolto on Autokeskuksen kausihuollon tuotenimi. Kausihuolto on öljynvaihto- ja tarkastushuolto, jossa varmistetaan autosi peruskunto ja toimivuus. Kausihuolto on edullinen vaihtoehto määräaikaishuollolle varsinkin valmistajan takuun päättymisen jälkeen. Kausihuolto ei sisällä auton valmistajan määrittelemiä määräaikaishuollon toimenpiteitä. Kausihuolto on hyvä suorittaa kaksi kertaa vuodessa.

Mikä on määräaikaishuolto?

Määräaikaishuolto on autosi valmistajan määrittelemä aikaan tai ajomäärään perustuva huolto. Oman autosi määräaikaishuoltosuositukset löydät autosi käyttöoppaasta / huolto-oppaasta.

Huollon nouto- ja palautuspalvelut

Huom! Noutopalvelu toimii toistaiseksi vain Suur-Helsingin alueella.

Noutopalvelun voi tilata molempiin suuntiin tai pelkästään toiseen suuntaan, eli joko nouto ja palautus tai vain toinen suunta. Noudamme autosi sovitusta osoitteesta huoltopäivän aamuna klo 7.30, mikäli ei toisin sovita.
Auton tulee olla ajokunnossa ja siinä on oltava riittävä määrä polttoainetta siirtojen suorittamiseen.

Normaalit huollot ilman suuria lisätöitä ja korjauksia tapahtuvat työpäivän aikana, joten palautamme autosi saman päivän aikana klo 17.00 mennessä sovittuun osoitteeseen. Mikäli autossa ilmenee enemmän aikaa vieviä korjaustöitä, voidaan palautus sopia myös seuraavalle päivälle.

Palvelun veloitus on yhteen siirtosuuntaan 81 € ja kahteen suuntaan eli nouto-palautus 112 €. Lisätietoja Noutopalvelusta saat huoltovarauksen yhteydessä.

Lentohuolto

Lentohuolto on tarkoitettu sinulle, joka jätät autosi useammaksi päiväksi Helsinki-Vantaan lentoasemalle liikematkan tai lomamatkan ajaksi ja haluat huollattaa tai korjauttaa auton matkan aikana.

Halutessasi käyttää lentohuoltoa, tilaat normaalisti huoltoajan ja kerrot koska olet lähdössä, sovi asiasta huoltovarausta tehdessäsi (lentohuolto vaatii vähintään 2 vrk matkan). Auton voit jättää lentoaseman parkkihalliin P3B Autokeskuksen omille paikoille ja avaimet AIRPRO Oy:n Travel Services 24h pysäköinnin palvelupisteeseen.

Siirto- ja palvelumaksu on vain 81 €, sisältäen enintään 14 vrk pysäköintimaksun. Lentohuollon voi varata kaikista toimipisteistämme.

Lentohuollon voi varata kaikista toimipisteistämme tai huollon ajanvarausnumerosta 020 506 5070 (hintatiedot).

Lentohuoltoon tuotavan ajoneuvon ikärajoite on maksimissaan 3 vuotta.

Tulosta tästä Helsinki-Vantaan Lentohuollon saapumis- ja pysäköintiohje.

Tulosta tästä Tampereen Lentohuollon saapumis- ja pysäköintiohje.

Huollon maksaminen osissa

Joustavampi tapa maksaa ostoksesi

Voit maksaa autosi huollon, varaosaostokset tai muut tarvikkeet osamaksulla. Maksa ostosi kätevästi osissa ja valitse itse kuukausierän suuruus. Luoton voit hakea helposti kotona etukäteen alla olevalla hakemuksella tai tehdä hakemuksen paikan päällä toimipisteissämme.

Lue lisää huollon rahoituksesta.