Salasanan palautus

Avoimet työpaikat

Haemme erityisesti tällä hetkellä:

 • Autokeskus Airport Vantaa

  Korimekaanikko

  Olethan jo hankkinut useamman vuoden työkokemusta ja kerännyt näyttöä menestyksellisestä korimekaanikon työstä. Tarjoamme yhden parhaista autoalan näköalapaikoista …

  Työn kuvaus ja hakemus
 • Autokeskus Airport Vantaa

  BMW-huoltomyyjä

  monipuolisiin BMW-huollon asiakaspalvelutehtäviin. Tehtäviisi kuuluu myös laskutusta, varaosatarpeiden selvitystä sekä takuuasioiden hoitamista.

  Työn kuvaus ja hakemus
 • Hämeenlinna

  BMW-HUOLTOMYYJÄ

  monipuolisiin BMW-huollon asiakaspalvelutehtäviin. Varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukse…

  Työn kuvaus ja hakemus
 • Avoin työhakemus

  AUTOALAN AMMATTILAISET

  Jos olet kiinnostunut työskentelemään autoliikkeen eri tehtävissä, olivatpa ne sitten autojen huoltoa, asiakaspalvelua tai esimiestehtäviä, voit lähettää meille avoim…

  Työn kuvaus ja hakemus

Autokeskus Oy on suomalaisen Aro-Yhtymän omistama autokauppaketju. Autokeskuksen 6 autotaloa palvelevat suurimmilla markkina-alueilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Raisiossa ja Hämeenlinnassa. Lisäksi Turussa palvelee merkkihuoltoon ja monimerkkihuoltoon keskittynyt Multicenter.

Myymiimme ja huoltamiimme merkkeihin kuuluvat BMW, Ford, Nissan, Peugeot, ŠKODA, Alfa RomeoFIAT, Chrysler, Jeep, Dodge ja MINI. Lisäksi myymme kaikkien automerkkien vaihtoautoja yli 1000  auton valikoimastamme.

Alueellamme on liikenteessä yli 70 000 edustamiemme merkkien ajoneuvoa ja myymme vuosittain noin 14 000 autoa. Uudet tuotteet, parhaat kauppapaikat ja uusimmat järjestelmät ovat vahvuuksiamme. Tärkein voimavaramme on osaava ja motivoitunut henkilöstömme.

Alla näet tällä hetkellä avoimet työtehtävät.

Huomioithan, että 1.3.2017 alkaen olemme tupakaton työpaikka. Siitä eteenpäin tupakointi työaikana ja kaikissa toimipaikoissamme on henkilöstöltämme kiellettyä.