Salasanan palautus

Avoimet työpaikat

Autokeskus Oy on suomalaisen Aro-Yhtymän omistama autokauppaketju. Autokeskuksen 6 autotaloa palvelevat suurimmilla markkina-alueilla Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Tampereella, Raisiossa ja Hämeenlinnassa. Lisäksi Turussa palvelee merkkihuoltoon ja monimerkkihuoltoon keskittynyt Multicenter.

Myymiimme ja huoltamiimme merkkeihin kuuluvat BMW, Ford, Nissan, Peugeot, ŠKODA, Alfa RomeoFIAT, Chrysler, Jeep, Dodge ja MINI. Lisäksi myymme kaikkien automerkkien vaihtoautoja yli 1000 tarkastetun auton valikoimastamme.

Alueellamme on liikenteessä yli 70 000 edustamiemme merkkien ajoneuvoa ja myymme vuosittain noin 14 000 autoa. Uudet tuotteet, parhaat kauppapaikat ja uusimmat järjestelmät ovat vahvuuksiamme. Tärkein voimavaramme on osaava ja motivoitunut henkilöstömme.

Alla näet tällä hetkellä avoimet työtehtävät.

Huomioithan, että 1.3.2017 alkaen olemme tupakaton työpaikka. Siitä eteenpäin tupakointi työaikana ja kaikissa toimipaikoissamme on henkilöstöltämme kiellettyä.

 

Avoin hakemus

Työllistämme noin 500 auto-alan ammattilaista. Jos olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Otamme sen huomioon, kun toiveistasi ja taustaasi vastaavia tehtäviä tulee hakuun. Säilytämme vastaanotettuja hakemuksia 12 kuukauden ajan. Lue lisää ja hae täältä.