Salasanan palautus

Vastuullista autoilua

Autokeskus on merkittävä toimija autoalalla, mutta se ei meille riitä. Tavoitteemme on olla alan johtava toimija, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat, sidosryhmät ja työntekijät.

Vastuullisuus on tapamme toimia ja oleellinen osa liiketoimintaamme. Vastuullisuus näkyy arvoissamme ja siten kaikessa tekemisessämme ja päätöksissämme.

Toimintamme ytimessä ovat taloudellinen vastuu, ympäristövastuu sekä sosiaalinen vastuu. Jokaisen alueen kehitystä seuraamme ja edistämme aktiivisesti ja järjestelmällisesti. Meille on selvää, että vain sitä kautta ylläpidämme toimintamme laatua ja kehitämme sitä edelleen.

Vastuullisuudestamme ja toimintamme laadusta tunnustuksena kaikissa autotaloissamme on AKL ISO9001/14001 –toimintaohjelman sertifikaatit. Toimintaohjelma sisältää sekä AKL ISO-laatuohjelman että AKL ISO 14001 –ympäristöohjelman. Niiden kautta olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työn ja palvelun laatua, toimimaan hyvien kauppa- ja korjaamotapojen mukaisesti ja vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia.