Salasanan palautus

Autokeskus ERÄ ja LASKU - maksa huoltosi kerralla tai erissä

Autokeskus LASKU ja Autokeskus ERÄ antavat Sinulle lisää aikaa huollon, varaosien, lisävarusteiden ja korjausten maksamiseen.

Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät. Maksutavat on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20 – 3000 euroa.

  • Autokeskus laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja tai luottokuluja.
  • Autokeskus erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi
  • Autokeskus laskuun ja Autokeskus erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen ja vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.

AUTOKESKUS LASKULLA MAKSUAIKAA

Autokeskus laskulla saat 14 päivää maksuaikaa ostoksillesi. Kun maksat laskun eräpäivään mennessä, et maksa ostoksistasi korkoja tai luottokuluja. Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20 – 3000 euroa.

Maksaaksesi Autokeskus laskulla tarvitset myönteisen luottopäätöksen. Sen hakeminen käy helposti ja nopeasti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea luottopäätöstä, jos olet vähintään 20 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman allekirjoituksellasi, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi.

AUTOKESKUS ERÄLLÄ TASOITUSTA TALOUTEEN

Autokeskus erämaksu on kätevä tapa jakaa ostoksen vaikutusta talouteesi useammalle kuukaudelle. Jos laskun saatuasi haluat maksaa ostoksesi sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä laskusta erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Tällöin valitset verkkopalvelussa  sinulle parhaiten sopivan kuukausisumman annetuista vaihtoehdoista ja maksat saamallasi laskulla vain ensimmäisen kuukausierän.

Maksutapa on tarkoitettu ostoksiin, joiden yhteissumma on 20 – 3000 euroa.

Erämaksussa on kyse kertaluotosta, joka tarkoittaa sitä, että saat sen avulla lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta et sitoudu pysyvään luottosuhteeseen. Luotto hoidetaan sovitun ajan kuluessa maksamalla vähintään sovittu summa kuukausittain. Tutustuthan luottoehtoihin huolellisesti ennen kuin hyväksyt sopimuksen.

Saat kuukausittain laskun ostoksestasi sähköpostiisi tai kotiosoitteeseesi, kunnes luotto on maksettu. Osoitteessa bill.lindorff.fi pääset tarkastelemaan maksusuunnitelmaasi ja tarvittaessa siirtämään maksujesi eräpäiviä. 

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 3,20 € ja luoton korko on 16,9 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € esimerkkiluotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 27,19 %. Esimerkkiostoksen luotollinen kokonaissumma 12 kk maksuajalla on siis 1127,83 €.

HELPOTA ASIOINTIASI - NYT ON MAHDOLLISTA TEHDÄ LUOTTOKYSELY ENNAKKOON!

LÄHETÄ TEKSTIVIESTI:
HENKILÖTUNNUKSESI POSTINUMEROSI AUTOKESKUS
numeroon 0404 800 900 ja saat tiedon paluuviestinä

Voit selvittää mahdollisuutesi myönteiseen luottopäätökseen jo ennen ostotapahtumaa yksityisesti tekstiviestillä. Tekstiviestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin verran ja vastausviesti on maksuton. Huomaathan, että ennakkoluottopäätös ei ole sitova: se on tarkoitettu helpottamaan asiointiasi liikkeessä, muttei sido sinua tekemään ostosta eikä luotonmyöntäjää myöntämään luottoa.

 

Maksuajan ja kertaluoton myöntäjänä on Lindorff Invest Oy. Kertaluoton erämaksun korko on 16,9 % ja luoton kk-maksun veloitus 3,20 € kustakin erästä. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 € luotolle tyypillisellä 12 kk maksuajalla on 27,19 %. Luotollinen kokonaissumma on 1127,83 €.

LISÄTIETOJA AUTOKESKUS ERÄ JA LASKU -MAKSUTAVOISTA

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun, luottopäätökseen ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:

  • Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi

  • Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8–20 ja lauantaisin kello 10–15 (normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Henkilötiedot ja luottopäätös

  • Autokeskus laskuun ja Autokeskus erämaksuun tarvittavaa luottopäätöstä varten sinulta pyydetään kassalla henkilötietojasi. Myyjä syöttää tietosi luotonmyöntäjän Lindorff Invest Oy:n järjestelmään, joka varmistaa osoitetietojesi oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä sekä tarkistaa luottotietorekisteristä, onko sinulla maksuhäiriömerkintöjä. Saamaasi luottopäätökseen vaikuttaa myös mahdollinen historiasi Lindorff Investin asiakkaana. Jos saat kielteisen luottopäätöksen, voit kysyä tarkemmin sen perusteluista Lindorffin asiakaspalvelusta. Antamasi henkilötunnus tai luottopäätöstiedot eivät tallennu Autokeskus Oy:n asiakastietorekisteriin.

Luottoehdot

  • Laskun ja kertaluoton myöntäjä sekä käsiteltävien henkilötietojen rekisterinpitäjä on Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Myönteisen luottopäätöksen jälkeen lasku tai kertaluotto siirtyy Lindorff Payment Services AB:lle, joka vastaa Lindorffin kuluttajaluotoista ja rahoituksesta Pohjoismaissa. Lisätietoja ja muun muassa vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin saat osoitteesta bill.lindorff.fi.

    Voit tutustua laskun ja erämaksun yleisiin luottoehtoihin myymälässä tai tallentaa ne itsellesi oheisesta tästä: yleiset luottoehdot. Katso myös: vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.