Keskitämme FIAT -huollon pk-seudulla Airportin, Konalan ja Olarin toimipisteisiimme. Tämän vuoksi Herttoniemen toimipistettä ei ole enää valittavissa huoltopisteeksi. Voit kuitenkin varata normaalisti huollon mistä tahansa muusta toimipisteestämme.
 

Auton tiedot

Huollon tiedot

Huollon tyyppi

Valitse ensin toimipiste.

Yhteystiedot

Suoramarkkinointi


FIAT määräaikaishuolto

Tervetuloa huoltoon! Tällä lomakkeella voit lähettää huollon ajanvarauskyselyn mihin tahansa FIAT-merkkihuoltopisteeseemme. Otamme Sinuun yhteyttä ja vahvistamme huoltoajan. Täytä lomakkeelle mahdollisimman tarkat tiedot haluamastasi huoltotoimenpiteestä.

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä auton ajomäärään ja ikään perustuva huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaiset huoltokohteet. Määräaikaishuollon suorittaminen on myös takuun voimassaolon kannalta välttämätön.

Määräaikaishuollossa tehtävät huoltotoimenpiteet riippuvat auton iästä ja ajomäärästä, joten ilmoitathan ne mahdollisimman tarkasti.

Voit varata määräaikaishuollon myös soittamalla FIAT-huollon ajanvarausnumeroihimme (kts. yhteystiedot).Onko autossasi liikennekamera? Lue tiedote.