Salasanan palautus

Huollon lisäpalvelut

Autokeskus tarjoaa huollon lisäpalveluita huoltopalveluiden lisäksi. Tutustu huoltomme monipuoliseen palveluvalikoimaan! Lisätiedot huoltomyyjiltämme.

Huollon tarjoukset

Täältä löydät kaikki huoltomme ajankohtaiset edut ja edulliset tarjoukset. Klikkaa ja katso kaikki kätevästi verkosta!

Tutustu tarjouksiin

Määräaikaishuollon teettäjän edut

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä auton ajomäärään ja ikään perustuva huolto. Tuo autosi aitoon määräaikaishuoltoon meille ja saat loistavat edut!

Tutustu etuihin

Huollon rahoitus

Autokeskus LASKU ja Autokeskus ERÄ antavat Sinulle lisää aikaa huollon, varaosien, lisävarusteiden ja korjausten maksamiseen. Voit maksaa ostoksesi kerralla laskulla tai valita kertaluoton, jossa valitset sinulle parhaiten sopivan maksuajan ja kuukausierät.

Tutustu palveluumme

Yhteydenottopyyntö mobiilissa

Voit tehdä huollon yhteydenottopyynnön meille
vaivattomasti ja nopeasti paikasta kuin paikasta mobiililaitteellasi 24/7.

Tutustu palveluumme

Huollon pikapalvelu

Pienet korjaustyöt odottaessa ilman ajanvarausta Konalassa, Airportissa, Olarissa ja Raisiossa. Asioi suoraan asiantuntevan mekaanikkomme tai huoltomyyjän kanssa!

Tutustu pikapalveluumme

Huollon online-ajanvaraus

Voit varata ajan Autokeskuksen määräaikaishuoltoon haluamaasi ajankohtaan. Online-kalenteristamme näet kaikki vapaat ajat ja voit valita helposti itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Tutustu palveluumme

Lauantaihuolto

Lauantaihuoltomme palvelee pääkaupunkiseudulla Konalassa ja Olarissa. Voit tuoda autosi huoltoon aamulla klo 10. Ilmoitamme heti, kun autosi on valmis ja voit noutaa sen viimeistään klo 15 mennessä.

Tutustu lauantaihuoltoomme

Iltahuolto

Iltahuoltomme palvelee Sinua pääkaupunkiseudulla Konalassa sekä Raisiossa. Voit noutaa autosi huollosta aina klo 20.00 asti Konalassa ja klo 18.00 asti Raisiossa.

Tutustu iltahuoltoomme

Sijaisautopalvelut

Kun tarvitset sijaisautoa huollon tai korjauksen ajaksi, löytyy meiltä ratkaisu tarpeisiisi. Olemme räätälöineet edulliset pakettihinnat, jotka sisältävät 100 kilometriä, polttoaineen ja alennetun omavastuun. Varaa sijaisautosi samalla kun varaat huollon tai korjauksen!

Tutustu sijaisautopalveluumme

Katsastuspalvelut

Katsastuspalvelumme hoitaa autosi katsastuksen puolestasi. Palvelu toimii määräaikaishuollon yhteydessä tai erikseen ja se on saatavilla kaikissa toimipisteissämme.

Tutustu katsastuspalveluumme

Huollon nouto- ja palautuspalvelu

Kätevä nouto- ja palautuspalvelumme hakee autosi huoltoon tai korjaukseen ja palauttaa sen valitsemaasi osoitteeseen. Noutopalvelun voi tilata molempiin suuntiin tai pelkästään toiseen suuntaan.

Tutustu noutopalveluumme

Lentohuolto

Lentohuolto on tarkoitettu sinulle, joka jätät autosi useammaksi päiväksi Helsinki-Vantaan tai Tampere-Pirkkalan lentoasemalle ja haluat huollattaa tai korjauttaa auton matkan aikana.

Tutustu lentohuoltoomme

Taksihuolto

Taksihuoltomme palvelee sinua ammattitaidolla kaikissa autosi huoltoon liittyvissä asioissa. Panostamme siihen, että saat tilattua huoltoajan helposti ja vaivattomasti ja autosi pääsee huollosta takaisin tien päälle mahdollisimman nopeasti.

Tutustu taksihuoltoomme

Tiepalvelu

Tiepalvelumme huolehtii sinusta ja ajoneuvostasi kaikkialla. Olemme valmiita tulemaan avuksesi niin nopeasti ja tehokkaasti kuin mahdollista, mikäli autoosi tulee vika, sen polttoaine loppuu tai avaimesi katoavat.

Tutustu tiepalveluumme

Rengaspalvelu ja rengassäilytys

Kaikki rengasmerkit, kesä- ja talvirenkaiden sekä oheistuotteiden myynti ja neuvonta, renkaiden vaihdot ja vanteille asentaminen, ilmanpaineiden mittaukset sekä ohjauskulmien tarkastukset ja säädöt. Kysy myös rengassäilytysmahdolisuutta!

Tutustu rengaspalveluihimme

Tuulilasin vaihto ja kiveniskemien korjaus

Meiltä tuulilasit kaikkiin automerkkeihin edullisesti, ammattitaidolla ja alkuperäislaadulla. Korjaamme myös tuulilasien kiveniskemät.

Tutustu tuulilasipalveluihimme

SMART-kolhunoikaisut

SMART-kolhunoikaisumenetelmällä saadaan korjattua esimerkiksi parkkipaikkkakolhuja ja painaumia edullisesti silloin, kun auton maalipinta ei ole vaurioitunut.

Tutustu ja varaa aika

Autokeskus Vahinkoetu

Tarjoamme Autokeskus Vahinkoedun uusille ja alle 3-vuotiaille BMW-, Ford- ja Nissan-autoille, joilla on voimassaoleva merkkivakuutus.

Tutustu vahinkoetuun

Autokeskus Sopimus hyötyajoneuvoille

Autokeskus Sopimus on helppo, riskitön ja edullinen tapa huolehtia autosi huolto- ja korjauslaskuista.

Tutustu Autokeskus Sopimukseen

Pesu- ja puhdistuspalvelut

Tarjoamme erilaisia auton pesu- ja puhdistuspalveluita. Käsipesu-, vahaus- ja sisäpuhdistuspalvelut löytyvät kaikista toimipisteistämme. Palveluiden sisältö vaihtelee toimipisteittäin.

Tutustu pesupalveluihimme

Multiservice

Multiservice-monimerkkihuoltomme huoltaa kaikki autot merkistä riippumatta ja se palvelee neljässä toimipisteessä: Hämeenlinna, Konala, Turku ja Olari.

Tutustu palveluumme

Kausihuolto

Kausihuolto on vuosittain suoritettavaksi suositeltu kevennetty huolto 5 vuotta ja sitä vanhemmille autoille, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaisia huoltokohteita, tarkistetaan nestemäärät ja yleinen auton kunto.

Tutustu palveluumme

Poistotori

Tee huippuedullisia varaosa-, lisävaruste-, tarvike-, vanne- ja rengaslöytöjä toimipisteidemme laajasta valikoimasta.

Tutustu poistotoriin

Noutoautomaatti

Autokeskus Airportissa uusi nykyaikainen avainten, varaosien, asiakirjojen, tilausten ja jälkitoimitusten noutopiste.

Tutustu palveluumme