Salasanan palautus

Valikko

Autokeskuksen laaja huoltopalveluiden valikoima

Autokeskus merkkihuolto

Automerkkiin erikoistunut huolto

Autokeskuksen merkkihuollossa palvelevat tiettyyn automerkkiin erikoistuneet, luotettavat, tehtaan ja maahantuojan kouluttamat mekaanikot. Merkkihuoltomme ovat suoraan yhteydessä tehtaan ja maahantuonnin järjestelmiin, joten meillä on aina viimeisin tieto Suomen olosuhteissa tarvittavista huoltotoimenpiteistä. Teemme huollon yhteydessä myös tehtaan ja maahantuojan suosittelemat turvallisuuskampanjat, joilla varmistat autosi toiminnan ja turvallisuuden.

Varaa huoltoaika Autokeskuksen edustamalle automerkille keskitetystä huoltopalvelustamme (ark. klo 7-18) tai merkkikohtaisilta www-sivuiltamme:

Autokeskus Multiservice monimerkkihuolto

Laadukas huolto auton merkistä riippumatta

Tutustu tarkemmin Multiservice -autohuoltoon tästä

MULTISERVICE -monimerkkihuolto huoltaa kaikki autot merkistä riippumatta. Koulutetut mekaanikot ja AKL:n laatuohjelman sertifioima toiminta takaa korkean osaamisen ja laadun. Taustalla on myös suuren suomalaisen autokauppaketjun osaaminen ja tuki sekä koulutusmahdollisuudet, mikä erottaa Autokeskuksen monimerkkihuollon muista alan toimijoista.

Mekaanikoillamme on myös vaihtoautotarkastustemme kautta laaja automerkkituntemus, sillä Autokeskus myy ja tarkastaa vuosittain noin 10.000 kaikenmerkkistä vaihtoautoa. Käytössämme on lisäksi tietojärjestelmä, jonka kautta olemme ajantasalla kaikkien automerkkien tehtaiden määrittelemistä huolto-ohjelmista ja -tarpeesta.

Monimerkkihuoltomme palvelee Sinua 4 toimipisteessämme:

Varaa huoltoaika autollesi numerosta

tai

huoltovarauslomakkeella tästä

Huoltovarausnumerot ovat 0205-alkuisia yritysnumeroita, tutustu tästä hintatietoihin.

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman nopeasti ja ammattitaidolla sekä myymälöissä että muilla yhteydenottotavoilla. Varmistaaksemme palvelun toimivuuden myymälöissämme, olemme keskittäneet huollon varaukset ja tiedustelut huollon palvelukeskukseen, Call Centeriin, joka palvelee arkisin ma-pe klo 7-18.

Palvelukeskuksemme ruuhkaisimmat ajat ovat ma-ti aamut, tällöin voi joutua hetken jonottamaan palveluun. Ruuhkaisina aikoina voitte halutessanne tehdä huoltotilauksen myös merkkikohtaisilta www-sivuiltamme (ks. yllä).

Valtuutettu merkkihuolto säilyttää autosi arvon.