Nissan Huolto Helsinki, Vantaa, Espoo, Tampere, Raisio, Turku, Hämeenlinna
Valtuutettu Nissan-merkkihuolto ja huollon varauspalvelut

NISSAN HUOLTOTARJOUKSET

Autokeskuksesta saat parhaan huollon Nissan-autoosi. Meiltä saat sekä auton valmistajan määrittämät ajosuoritteeseen perustuvat määräaikaishuollot että yleiseen huoltotarpeeseen pohjautuvat kausihuollot.


Tutustu alta ajankohtaisiin huoltohintoihin ja tarjouksiin:

MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Määräaikaishuollon hinnoittelu on automallikohtainen, kysy tarkka hinta huoltovarauksen teon yhteydessä. Tästä voit katsoa esimerkkejä NISSAN-määräaikaishuoltomme hinnoista.KAUSIHUOLTO

Katso automallisi kausihuoltotarjoukset tästä, klikkaa kuvaa:


Soita huoltoon / varaa huolto

 

MIKÄ ON VALTUUTETTU MERKKIHUOLTO?

Autokeskus on valtuutettu NISSAN-merkkihuolto - kokenut ja luotettava valinta. Huollattamalla autosi meillä varmistat sen moitteettoman toiminnan. Määräajoin tehdyt huollot ennaltaehkäisevät tulevaisuudessa suuremmat korjauskustannukset.

Merkkihuollossa autostasi huolehtivat valmistajan kouluttamat huippuammattilaiset, jotka omaavat pitkän merkkikokemuksen ja tuntevat parhaiten autosi rakenteen. Uusinta tekniikkaa olevat laitteemme sekä viimeisimmät ohjelmistopäivitykset mahdollistavat huollon ja korjausten suorittamisen tehtaan laatuvaatimusten mukaan.
Valmistajan valtuuttamana NISSAN-korjaamona meillä on suora yhteys tehtaan tietojärjestelmiin, siksi meillä on aina viimeisin tieto valmistajan julkaisemista turvallisuuskampanjoista. Määräaikaishuollossa varmistamme, onko autoon tehty kaikki autovalmistajan vaatimat turvallisuuteen, ympäristöystävällisyyteen ja luotettavuuteen liittyvät maksuttomat kampanjat.

Merkkihuollossamme käytämme aitoja NISSAN-varaosia sekä auton valmistajan laatuvaatimukset täyttäviä voiteluaineita. Autosi huolletaan viimeisimpien valmistajan ohjeiden mukaan. Annamme takuun työlle, joka on voimassa työn valmistumispäivästä lukien kuusi kuukautta tai 15.000 kilometriä riippuen siitä, kumpi mainituista rajoista ensin saavutetaan, ellei työtilauksessa muuta ilmoiteta. Nissan-alkuperäisvaraosille myönnämme 12 kk:n takuun.

Huolehdimme, että huollossa syntyvä ongelmajäte hävitetään niin, ettei siitä aiheudu vaaraa terveydelle tai ympäristölle. Huollettu auto vähentää myös polttoaineen kulutusta ja CO2-päästöjä.

Tervetuloa aitoon NISSAN-merkkihuoltoon!

Katso tästä vinkkejä talviautoiluun


Onko autossasi liikennekamera? Lue tiedote.