Peugeot-takuu

  • Kaikkien Peugeot henkilö- ja hyötyajoneuvojen takuuaika on 3 vuotta / 100 000 km, ja päättyy kun jompikumpi raja-arvoista saavutetaan.
  • Peugeot Hybrid4 -autojen voimansiirtolinjan takuu on 5 vuotta / 100 000 km, ja päättyy kun jompikumpi raja-arvoista saavutetaan.

Lisäksi myönnämme kaikille Peugeot-henkilöautoille 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuun ja Peugeot-alkuperäisosille kahden vuoden tehtaan täystakuun.

Huolto

Varmista Peugeot-mallisi huippukunto säännöllisellä huolenpidolla. Säännöllisesti oikein tehty huolto tekee autostasi entistä turvallisemman ja luotettavamman, sekä myös pidentää autosi ikää merkittävästi.

Auto on kuluva ja säännöllistä huoltoa edellyttävä tuote. Auton huolellinen käsittely ja säännöllinen huoltaminen auton valmistajan vähimmäisvaatimukset täyttävässä korjaamossa varmistaa sen, että autosi toimii mahdollisimman pitkään ja moitteettomasti. Samalla varmistat takuun voimassaolon takuuehtojen mukaisesti. Valtuutettu Peugeot merkkihuolto on aina turvallinen valinta.

Autokeskuksen Peugeot-merkkihuollossa autosi huolletaan tehtaan ja maahantuojan määrittämien määräaikaishuolto-ohjelmien mukaisesti. Tarkista oman automallisi määräaikaishuoltoväli Peugeot-henkilökunnaltamme.

Peugeot Huolenpitosopimus

Peugeot Huolenpitosopimus joustaa tarpeiden mukaan ja tekee auton omistamisen helpoksi:

  • Se sisältää määräaikaishuollot ja polttimoiden vaihdot
  • Siinä on kiinteä kuukausihinta
  • Huoltokustannukset töineen ja varaosineen eivät aiheuta yllättäviä lisäkuluja
  • Sopimusajan kesto ja kilometrimäärä on joustavasti valittavissa - molempia voi myös muuttaa kesken sopimuskauden
  • Sopimusta voi laajentaa erilaisilla lisäpalveluilla kuten sijaisautolla, renkaiden kausivaihdolla jne.
  • Auton omistaminen on huoletonta myös tehdastakuun päättymisen jälkeen
  • Merkkihuollossa säännöllisesti huollettu auto säilyttää hyvin arvonsa
  • Auto on aina turvallinen ja mukava ajaa

Sopimus on kätevintä tehdä uuden henkilöauton tai hyötyajoneuvon oston yhteydessä, mutta sen voi solmia viimeistään vuoden kuluessa auton käyttöönottopäivästä. Peugeot Huolenpitosopimuksen voit tehdä missä tahansa Autokeskuksen Peugeot-liikkeessä.

Peugeot Huolenpitosopimus on joustava, sillä ajokilometrejä ja sopimusaikaa voidaan muuttaa kesken sopimuskauden. Sopimusta voi jatkaa auton 7 vuoden ikään asti. Sopimuksen voi tehdä ensin enintään 3 vuodeksi. Sen jälkeen sitä voidaan jatkaa 2 vuoden mittaisina sopimuskausina aina 7 vuoteen asti.

Tiepalvelu

Peugeot Assistance -tiepalvelu kattaa Suomessa uutena ensi kertaa rekisteröidyt, Maan Auto Oy:n maahantuomat Peugeot-autot. Palveluun on oikeutettu Peugeot-auton kuljettaja, jonka auto on takuunalainen eli alle kahden vuoden ikäinen, sekä samassa autossa olevat matkustajat. Ongelmatilanteessa edellä mainitut ehdot täyttävillä Peugeot-auton käyttäjillä on hinauspalvelun lisäksi käytettävissään matkan jatkumis- ja majoittumispalvelut.

24 tuntia vuorokaudessa päivystävän Peugeot Assistance -tiepalvelun tavoittaa numerosta 0800 143 143 (ulkomailta soitettaessa +358 800 143 143).

Tiepalvelu yli 2 vuoden ikäisille autoille

Autokeskuksen Peugeot Huollon tiepalvelu on räätälöity palvelumme tietyille Peugeot-malleille, joiden ikä on yli 2 vuotta ensirekisteröinnistä. Palvelu koskee kaikkia Peugeot-ajoneuvoja, jotka huolletaan säännöllisesti Autokeskuksen Peugeot-huoltokorjaamossa auton valmistajan tai maahantuojan kulloinkin voimassa olevan määräaikaishuolto-ohjelman tai Autokeskuksen hyväksymän kausihuolto-ohjelman mukaisesti. Kysy lisätietoja Peugeot-henkilökunnaltamme tai tutustu tästä palveluun tarkemmin.

Korjauspalvelut

Autokeskuksen täyden palvelun vauriokorjaamo palvelee Sinua kolarin tai pienemmän peltivaurion tapahtuessa. Tutustu tästä vauriokorjaamomme palveluihin.

Tuulilasin korjaus- ja vaihtopalvelu

Tuulilasin korjaus- ja vaihtopalvelumme auttavat Sinua varmistamaan turvallisen näkyvyyden kaikissa ajo-olosuhteissa. Korjaamme pienet tuulilasin kiveniskemät usein jopa lasia vaihtamatta ja suuremmat tuulilasivauriot korjaamme vaihtamalla tuulilasin alkuperäistä laatua olevaan uuteen tuulilasiin. Tutustu tästä tuulilasipalveluihimme.

Renkaidenvaihto ja uusiminen

Autokeskuksen rengaspalvelut auttavat Sinua sekä renkaiden vaihdossa ja kausisäilytyksessä että edullisten uusien renkaiden hankinnassa. Tutustu tästä rengaspalveluihimme.