Auton tiedot

Huollon tiedot

Huollon tyyppi

Valitse ensin toimipiste.

Yhteystiedot

SuoramarkkinointiŠKODA-KAUSIHUOLTO

Tervetuloa huoltoon! Tällä lomakkeella voit lähettää huollon ajanvarauskyselyn Autokeskus Airportin, Tampereen, Konalan tai Turun ŠKODA-merkkihuoltopisteeseemme. Otamme Sinuun yhteyttä ja vahvistamme huoltoajan. Täytä lomakkeelle mahdollisimman tarkat tiedot haluamastasi huoltotoimenpiteestä.

Kausihuolto on vuosittain suoritettavaksi suositeltu huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaisia huoltokohteita, tarkistetaan nestemäärät ja yleinen auton kunto. Kausihuollolla varaudut siihen, että autosi toimii talvella ja kesällä siltä odotettavalla tavalla - turvallisesti ja luotettavasti.

Kausihuollon sisältö on yleensä samankaltainen kaikissa ŠKODA -malleissa riippuen hieman auton vetotavasta (etuveto/neliveto), moottorista (diesel/bensiini/konekoko) ja vaihteistosta (manuaali/automaatti). Yleensä kausihuolto sisältää moottoriöljyn vaihdon, jäähdytys- ja jarrunesteen tarkastukset, lukkojen ja saranoiden voitelut, mahdollisten nestevuotojen tarkastuksen, ohjaustehostimen öljymäärän tarkastuksen, vaihteiston ja vetopyörästön öljyvuotojen tarkastuksen, jarrupalojen kunnon silmämääräisen tarkistuksen, lasinpyyhkimien kunnon tarkastuksen sekä korin ulkopuolisten valojen toiminnan tarkastuksen (tarkasta oman automallisi kausihuollon sisältö huollon ajanvarauspalvelusta tai myymälähenkilökunnaltamme).

Voit varata kausihuollon myös soittamalla ŠKODA-huollon ajanvarausnumeroihimme (kts. yhteystiedot).

Onko autossasi liikennekamera? Lue tiedote.