Auton tiedot

Huollon tiedot

Huollon tyyppi

Valitse ensin toimipiste.

Yhteystiedot

SuoramarkkinointiŠKODA MÄÄRÄAIKAISHUOLTO

Tervetuloa huoltoon! Tällä lomakkeella voit lähettää huollon ajanvarauskyselyn Autokeskus Airportin, Konalan, Tampereen tai Turun merkkihuoltopisteeseemme. Otamme Sinuun yhteyttä ja vahvistamme huoltoajan. Täytä lomakkeelle mahdollisimman tarkat tiedot haluamastasi huoltotoimenpiteestä.

Määräaikaishuolto on valmistajan määrittelemä auton ajomäärään ja ikään perustuva huolto, jossa käydään läpi auton toimivuuden kannalta olennaiset huoltokohteet. Määräaikaishuollon suorittaminen on myös takuun voimassaolon kannalta välttämätön. Määräaikaishuollossa tehtävät huoltotoimenpiteet riippuvat auton iästä ja ajomäärästä, joten ilmoitathan ne mahdollisimman tarkasti.

Ajanvarauksen online-kalenteri

Online-kalenteristamme näet kaikki vapaat ajat ja voit valita helposti itsellesi parhaiten sopivan ajan. Kun valitset lomakkeelta huollon tyypiksi määräaikaishuollon sekä haluamasi toimipisteen, kalenteri avautuu. Klikkaa sopivaa aikaa ja lähetä varaus meille. Vahvistamme ajanvarauksesi henkilökohtaisesti!

Ilta- ja lauantaihuolto

Online-kalenteristamme näet myös vapaat ilta- ja lauantaihuoltoajat.

Huollon lisäpalvelut

Muita huollon lisäpalveluita (katsastuspalvelut, lentohuolto) varatessasi, kirjoita lisätietoja-kenttään toiveesi palvelusta. Otamme sinuun yhteyttä ja varmistamme toiveesi.

Voit varata määräaikaishuollon myös soittamalla ŠKODA-huollon ajanvarausnumeroihimme (kts. yhteystiedot).


Onko autossasi liikennekamera? Lue tiedote.