Kolarikorjaus KAIKILLE ŠKODA-HENKILÖAUTOILLE - kaikki vakuutusyhtiöt

Autokeskuksen vauriokorjaamolla on käytössä uusin tekniikka ja laitteet kaikkiin vauriokorjauksiin. Uusimmat maalauskammiot ja huippukoulutetut ammattilaiset varmistavat laadukkaan korjauksen.

Autokeskuksen vauriokorjaamolla on korikorjauksen ja turvatekniikan korkein korjaamoluokitus
, siksi palveluumme luottavat myös kaikki Suomessa toimivat vakuutusyhtiöt. Voit siis tuoda autosi meille korjattavaksi riippumatta siitä, missä vakuutusyhtiössä autosi on vakuutettu.

Autokeskuksen vauriokorjaamon kattavat palvelut

  • Peltityöt (Koulutetut korikorjauksen ammattilaiset)
  • Maalaustyöt (Autokeskuksella on omat huippuluokan maalauskammiot)
  • Muovinkorjaukset
  • Tuulilasien vaihdot ja kiveniskemien korjaukset, katso Tuulilasit-sivumme
  • Auton pyörien asentokulmien mittaukset ja säädöt
  • SMART-pienkorjaukset, eli maalaamatta korjattavat painaumat ja parkkipaikkakolhut sekä auton verhoilujen korjaukset (tupakan polttamat reiät, matkapuhelintelineiden asennusreiät, ym.)

VARAA AIKA, soita 020 506 5066 (24h)

Autokeskus on merkkivaltuutettu vauriokorjaamo

Vauriokorjaamomme on myös ŠKODAn valtuuttama vauriokorjaamo.

Vauriokorjaamopalvelut

Tutustu tästä tarkemmin Autokeskuksen vauriokorjauspalveluihin.

SMART-pienkorjaukset

SMART-pienkorjauksella saadaan korjattua kiveniskemiä ja esimerkiksi parkkipaikalla auton kylkiin tulleita kolhuja ja painaumia edullisesti silloin, kun auton maalipinta ei ole vaurioitunut. Tutustu tästä tarkemmin SMART-pienkorjauspalveluihin.

Tuulilasien vaihdot ja korjaukset

Autokeskuksen kaikista pisteistä Olaria lukuunottamatta saat autoosi uuden tuulilasin edullisesti, ammattitaidolla ja alkuperäislaadulla. Hyvä näkyvyys on turvallisuustekijä, huono näkyvyys on vaarallinen riski. Vaihda rikkoutunut tuulilasi ajoissa. Korjaamme myös tuulilasin kiveniskemiä - nopea kiveniskemän korjaus saattaa jopa tehdä tuulilasin vaihdon tarpeettomaksi. Tutustu tästä tarkemmin tuulilasipalveluihimme.