Salasanan palautus

Tuulilasit kaikkiin automerkkeihin

Uusi tuulilasi

Autokeskuksen kaikista toimipisteistä saat autoosi uuden tuulilasin edullisesti, ammattitaidolla ja alkuperäislaadulla. Hyvä näkyvyys on turvallisuustekijä, huono näkyvyys vaarallinen riski. Vaihda rikkoutunut tuulilasi ajoissa.

Miksi hankkisit uuden tuulilasin meiltä?

Olemme uusineet tuulilaseja jo useiden vuosien ajan mm. kaikkiin Autokeskuksen lasinvaihtoa vaativiin vaihtoautoihin automerkistä riippumatta. Voit  siksi luottaa ammattitaitoomme kaikissa tuulilasiasennuksiin liittyvissä asioissa.

Takuuasennus: Myymillämme ja vaihtamillamme tuulilaseilla on takuu asennus- tai valmistusvirheiden varalta. Voit siis luottaa siihen, että saat aina takuulla uuden kestävän tuulilasin. Kysy lisää asennus- ja valmistusvirhetakuusta tuulilasipalvelustamme.

Alkuperäislaatua: Myymämme tuulilasit on valmistanut Pilkington, joka valmistaa tuulilaseja autoteollisuudelle ja autotehtaille - ne ovat siis samaa laatutasoa kuin autosi alkuperäinen tehtaalla asennettu tuulilasi.

Ammattitaitoinen asennus: Tuulilasiasentajamme ovat vaihtaneet satoja tuulilaseja, joten lasinvaihto tapahtuu varmalla ammattitaidolla. Asentajiemme jatkuva koulutus varmistaa uusimpien ja kehittyneimpien lasinvaihtotekniikoiden käytön.

Sijaisauto lasinvaihton ajaksi: Kun tuot autosi tuulilasin vaihtoon, saat vaihdon ajaksi sijaisauton (kokoluokka A) veloituksetta. Sijaisauton käyttöön sisältyy myös polttoaine 100 kilometrin ajoa varten.

Tuulilasin kiveniskeymän korjaaminen

Teemme kiveniskeymän korjauksia kaikissa toimipisteissämme. Lue lisää ›

Pyydä tarjous kiveniskeymän korjauksesta tai tuulilasista asennettuna

Alla olevalla yhteydenottolomakkeella voit tiedustella automalliisi sopivan tuulilasin hintaa asennettuna. Korjaamme myös tuulilasin kiveniskeymiä, mikä ehkäisee lasin halkeamista ja saattaa säästää autosi lasinvaihdolta. Lähetä meille kysely, niin otamme Sinuun yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.

 


Tuulilasin vaihto- ja kiveniskemän arviointikysely

Varaa aika lasinvaihtoon numerosta
020 5065 100

tai tee tuulilasikysely sivun alareunassa.

 

Onko autossasi lasivakuutus?

Voit tuoda autosi meille tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen riippumatta siitä, minkä vakuutusyhtiön asiakas olet. Teemme yhteistyötä kaikkien Suomessa toimivien vakuutusyhtiöiden kanssa. Lähetä meille tuulilasin vaihtokysely tämän sivun lomakkeella, hae korjauslupa vakuutusyhtiösi korvauspalvelusta ja syötä lomakkeelle korvauspalvelusta saamasi vahinkonumero ja mahdollinen omavastuuosuus.

Voit myös varata lasinvaihtoajan palvelunumerostamme, 020 5065 100.