Salasanan palautus

Kiveniskemien, kolhujen ja painaumien korjaus

SMART-pienkorjauksella saadaan korjattua kiveniskemiä ja esimerkiksi parkkipaikalla auton kylkiin tulleita kolhuja ja painaumia edullisesti silloin, kun auton maalipinta ei ole vaurioitunut.

Varaa aika numerosta

Autokeskuksen ajanvarauspalvelu palvelee 24 h jokaisena 7 päivänä viikossa,soita siis meille heti kun vaurio on tapahtunut.

SMART-vauriotarkastuksen ajanvaraus

Ohjeet

  1. Valitse toimipiste jossa haluat vauriotarkastuksen suoritettavaksi.
  2. Valitse sinulle parhaiten sopiva vapaa aika klikkaamalla vihreällä pohjalla olevaa "Vapaa"-sanaa. Voit vaihtaa viikkoa käyttämällä< ja Seuraava viikko>> -linkkejä.
  3. Täytä yhteystietosi ja klikkaa lopuksi "Lähetä varaus"-nappia.

Saavuthan paikalle ajoissa ennen varattua aikaa.

Valitse ensin toimipiste.

Vakuutusyhtiö (oma)

Vahinkopäivä voi olla tarkka päivä (esim. 23.05.2017) TAI ajankohta (esim. toukokuu 2017)

Vastapuoli / aiheuttaja

Rekisterinumero tai vahinkotunnus on pakollinen tieto, jos vahinkolaji on liikenne- tai vastuuvakuutus.
Vakuutuksenottaja on pakollinen tieto, jos vahinkolaji on vastuuvakuutus.

Nopeuta autosi korjaustapahtumaa

Varaamalla vauriotarkastukselle ajan ennakkoon joko soittamalla tai sivun yläreunassa olevalla varauslomakkeella varmistat, että työnjohtajallamme on varattuna riittävästi aikaa kartoittaa autosi vauriot. Lisäksi autosi vauriot saadaan huomioitua mahdollisimman tarkasti ennen korjauksen aloitusta.

Kuhmun-/painaumaoikaisu alkaen 70 €

Pienkorjausmenetelmällämme kolhut ja kuhmut saadaan korjattua nopeasti ja edullisesti ilman, että alue joudutaan maalaamaan uudelleen - maalipinnan alkuperäinen värisävy säilyy siis taatusti. Pienkorjauksen hyötyjä ovat mm.

  • Edullinen hintataso
  • Korjaukset saadaan tehtyä autoa siirtämättä ja maalipintaa rikkomatta
  • Korjaus soveltuu myös vanhempiin autoihin

Pienkorjausten useista eri vaihtoehdoista johtuen pidätämme itsellämme oikeuden hinnoitella korjaustyöt yksilöllisesti. Jos korjaus ei ole järkevä tai auton rakenteet estävät korjauksen ilman maalaamista, teemme edullisen tarjouksen maalauksesta.

Kiveniskemän korjaus alkaen 55 € /kpl - seuraavat 30 €/kpl

Tuulilasien kiveniskemät voidaan korjata lähes huomaamattomiksi SMART-pienkorjauksella. Suojaa kiveniskemä lialta ja kosteudelta heti sen tapahduttua. Mitä nopeammin korjaus tapahtuu, sitä parempi lopputulos yleensä saavutetaan. Alkaen-hinta on laskettu max. 15 mm halkaisijaltaan olevan kiveniskemän korjaukselle. Jos iskemiä on useita, maksavat ensimmäisen iskemänkorjauksen jälkeen tehtävät korjaukset -50%. Mikäli korjaus ei ole järkevä tai siitä on aiheutunut halkeama tuulilasiin, teemme edullisen lasinvaihtotarjouksen - katso Tuulilasit -osiomme.