Salasanan palautus

Kaikki autopalvelut yrityspäättäjälle Autokeskuksesta

Meillä Autokeskuksessa yritysautopäättäjiä palvelevat keskitetty yritysmyynti ja autotaloissa työskentelevät yritysmyyjät.

Hoidamme autojen toimittamiset, huollot ja ylläpitopalvelut. Yritysmyyntimme kanssa voit suunnitella puitesopimuksen, jolla yrityksesi saa juuri ne palvelut, joita se tarvitsee ja keskittämisetuja mm. huollossa, korjauksissa, vauriokorjauksissa, pesupalveluissa ja sijaisautopalveluissa. Yritysmyyntimme auttaa autohankintojen lisäksi myös yrityksesi autokannan teknisiä korjauksia, määräaikaishuoltoja ja muita ylläpitopalveluja koskevissa pidemmissä yhteistyösopimuksissa.

Teemme yhteistyötä lähes kaikkien Suomessa toimivien leasingyhtiöiden kanssa, joten voit kääntyä puoleemme vaikka yrityksesi autokantaa jo hallinnoikin esimerkiksi ALD, LeasePlan, Secto, FleetInnovation tai muu toimija.

Miksi Autokeskus?

Autokeskus on luotettava, vastuullinen ja joustava yhteistyökumppani, joka on omalla alallaan paras kumppani ja yritysautoilijoiden kokonaisvaltainen palvelija kaikissa autoiluun liittyvissä asioissa.

Yritysasiakkaalle tarjoamme esimerkiksi:

  • Nimetty yhteyshenkilö ja tiimi jokaiselle yritykselle, joka järjestää tarvittaessa kaikki asiakkaan autokantaan liittyvät asiat: autojen toimitukset, huollot, rahoituksen ja mitä yrityksesi tarvitsee.
  • Kaikki autoiluun liittyvät palvelut sujuvasti ja nopeasti.
  • Laaja merkkivalikoima (BMW, Ford, Nissan, Peugeot, SKODA) ja kattava palveluverkosto Etelä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla.
  • Laaja ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto: kaikki leasing- ja rahoitusyhtiöt.
  • Puitesopimukset autohankinnoista, huolloista, vauriokorjauksista ja muista ylläpitopalveluista.
  • Autojen toimituspalvelut, autoiluun liittyvät koulutukset ja koeajomahdollisuudet yrityksen tiloissa tai lähellä yrityksen tiloja.
  • Suomalainen yli 80-vuotias perheyritys ja yksi Suomen suurimmista autoalan toimijoista, jonka liiketoiminta on vakaata, pitkäjänteistä ja kannattavaa. Lisätiedot Autokeskuksesta ja sen omistavasta Aro-Yhtymästä ja sen historiasta sekä arvoista löydät täältä.


Yhteys yritysmyyntiin

Autopäättäjä, lähetä tietosi niin otamme Sinuun yhteyttä


tai katso tästä yritysmyyntitiimin yhteystiedot

Autonkäyttäjä, ota yhteyttä autotalojemme automyyntiin, katso tästä toimipisteidemme yhteystiedot.