Salasanan palautus

Autot ja palvelut työsuhdeautoilijalle Autokeskuksesta

Hei työsuhdeautoilija! Meillä Autokeskuksessa Sinua palvelee koko henkilöstö, ei vain auton hankinnassa vaan myös huolto-, varaosa-, vauriokorjaus- ja pesupalveluissa sekä muissa autoiluun liittyvissä asioissa.

Teemme yhteistyötä useiden leasing- ja rahoitusyhtiöiden kanssa (esim. ALD, LeasePlan, Arval, Secto, Santander, OP Pohjola, Nordea). Olemme myös Kuntahankintojen ja Hanselin sopimustoimittaja.

Oletko hankkimassa tai vaihtamassa työsuhdeautoa?

Eri yrityksillä on omat toimintatapansa autojen hankinnassa.

  1. Ota yhteyttä ensin yrityksesi autoasioista päättävään henkilöön. Jos Autokeskus on yrityksesi tai sen käyttämän leasingyhtiön autotoimittaja, ota yhteyttä automyyjäämme.
  2. Saat myyjältämme tarjouksen sinua kiinnostavasta autosta työnantajaasi ja/ tai leasing-yhtiötä varten – jonka jälkeen se voi tilata auton kauttamme.

Autokeskuksella on puitesopimuksia autojen toimituksesta, huollosta, vauriokorjauksista ja muista autopalveluista useiden yritysten kanssa. Puitesopimuksiin liittyy myös auton ylläpitämistä helpottavia etuja. Tiedustele työnantajaltasi tai myyjältämme, onko teillä sopimus. Työnantajasi autoasioiden vastuuhenkilö voi tehdä puitesopimuksen yritysmyyntimme kanssa ottamalla yhteyttä yritysmyyntiimme yrityspäättäjille tarkoitetulta sivultamme. Myös myyjämme voivat välittää pyynnön puitesopimuksesta yritysmyyntiimme.

Mikäli olet yritysautopäättäjä ja kiinnostunut Autokeskuksen palveluista yritysasiakkaille, tutustu tästä palveluihimme.

Autoedun verotusarvon laskin:

Verotusarvolaskelma

Hankintahinta25 000,00 €
Lisävarusteiden hinta0,00 €
Vapaa autoetu555,00 €
tai ajopäiväkirjalla300,00 € ja 0,17 €/km
Käyttöetu405,00 €
tai ajopäiväkirjalla300,00 € ja 0,07 €/km

Tietoja autoedun verotusarvon laskemisesta löydät Verohallinnon www-sivuilta.

HUOM! Tämä laskin laskee uusien autojen verotusarvot. (Ikäryhmä A)

Varaa tästä koeajo:
BMW | Ford | Nissan | Peugeot | ŠKODA

Tutustu tarkemmin automalleihin tästä:
BMW | Ford | Nissan | Peugeot | ŠKODA

Ota yhteyttä automyyntiimme tai huoltoomme lähettämällä meille yhteydenottopyyntö tästä. Voit myös soittaa tai tulla käymään missä tahansa liikkeessämme: osoitteet ja puhelinnumerot näet tästä.