Ajankohtaiset tarjoukset, edut ja uutiset
 • Ensiesittelyssä uusi BMW 1-sarja

  Uusi 5-ovinen BMW 1-sarja on saapunut. Nyt saatavilla myös mahtavalla Business-varustelulla. Business-mallisto alkaen 29.501 € (sis.toim.kulut). Tutustu upeaan uutuuteen!
 • BMW - Tee koeajo, jolla on merkitystä.

  Lahjoitamme jokaisesta koeajosta 10 euroa nuorten liikenneturvallisuustyöhön. Haluamme lahjoittaa mahdollisimman paljon, joten kerää työ- tai kaveriporukka ja tulkaa koeajolle.
 • BMW 5-SARJAN BUSINESS EXCLUSIVE 0€

  Uusi BMW Business Exclusive -varustelu tuo BMW 5-sarjan autoosi nahkaverhoillut urheiluistuimet, 8-vaihteisen automaattivaihteiston, LED-sumuvalot ja paljon muuta.
 • BMW 4-SARJAN GRAN COUPÉ BUSINESS xNAVI EDITION

  Vakiona maailman älykkäin xDrive-neliveto, navigointijärjestelmä ja kattava Business Automatic -varustelu. BMW 4-sarjan Gran Coupe Business xNavi Edition on tyylipuhdas erikoismalli tuhansien eurojen edulla.
 • BMW 3-sarjan xSport Edition - etusi jopa 6.400 euroa

  BMW 3-sarjan xSport Edition -mallit. Ne ovat aina nelivetoisia, automaattivaihteisia ja ennen kaikkea urheilullisia. Tervetuloa tutustumaan.
 • BMW X1 EDITION. MAHTAVA VARUSTELU. ERIKOISHINTA.

  BMW X1 -mallit saat nyt rajoitetun ajan erikoishintaan. Malleissa mahtava varustelu ja ominaisuudet, saatavilla myös EDITION xLINE ja EDITION Sport.
 • SIJAISAUTO VELOITUKSETTA HUOLLON AJAKSI

  Sijaisautoetu koskee määräaikaishuoltoa (SIA) ja tarpeenmukaista huoltoa (CBS), joihin sisältyy moottoriöljyn vaihto.
 • Sama BMW-malli - oma ilme

  BMW Lines -varustelupaketeilla saat muutettua 1-, 3- ja 5-sarjan mallien ilmettä urheilullisesta urbaaniin ja modernista ylelliseen. Tutustu meillä BMW Lines -versioihin.
 • Haluamme palvella paremmin

  Autokeskus on mukana BMW Star Rating -asiakastyytyväisyyskyselyssä. Tutustu tuloksiin ja tule koeajamaan tuleva BMW-mallisi tai huollattamaan nykyinen BMW:si meillä.
 • BMW Premium Selection Vaihtoautot. Huomaatko eron?

  Toinen on uusi. Toinen on BMW Premium Selection. Haluamme varmistaa, että se on Sinulle kuin uusi - siksi teemme siihen 72 kohdan tarkastuksen ja annamme sille mm. 24 kuukauden takuun.
 • Kävikö vahinko? Vauriokorjaamomme auttaa

  Vauriokorjaamopalvelumme päivystää kolaritilanteen sattuessa, 24h/7 vrk numerossa 020 506 5066. Korjaamme BMW-vauriot kaikille vakuutusyhtiöille. Teemme myös pienkorjaukset sekä tuulilasin korjaukset ja vaihdot.
 • Valtuutettu BMW-merkkihuolto tuntee autosi parhaiten

  Autokeskuksen kattavilla BMW-palveluilla varmistat autosi huolettoman käytön ja parannat sen ominaisuuksia ja käyttömukavuutta entisestään.

BMW -mallisto

Varaa BMW-huolto

Autokeskus on valtuutettu BMW -merkkihuolto. Varaa huoltosi kätevästi tästä.
-

BMW esittelyautot

BMW-myynti ja -huolto palvelevat sinua

Varaosat

Autokeskuksesta saat kaikki alkuperäiset BMW-mallien varaosat. Tiedustele varaosaa kätevästi sivustoltamme.
Varaosakyselyyn

Lisävarusteet

Hanki meiltä myös jälkiasenteiset lisävarusteet BMW-malliisi. Myymiemme lisävarusteiden laatuun ja toimivuuteen voit luottaa.
Lisävarustehaku

Vauriokorjaamo

Vauriokorjaamo korjaa suuremmat ja pienemmät pelti-, rakenne- ja lasivauriot. Sillä on alansa korkein laatuluokitus.
Tutustu vauriokorjaamoon

Yritysmyynti

Oletko työsuhdeautoilija tai päätätkö yrityksesi autoasioista? Ota meihin rohkeasti yhteyttä niin kartoitamme parhaiten Sinulle sopivat automallit ja palvelut.
Tutustu yritysmyyntiin